Beste patiënt,

 

Naar aanleiding van de Covid-19-crisis zijn wij genoodzaakt enkel nog patiënten te behandelen met urgente nood aan tandheelkundige behandelingen.

Alle reeds geboekte afspraken tot en met 30 april 2020 (voorlopig) worden verplaatst naar een later tijdstip. Wij zullen U telefonisch contacteren en U verder informeren betreffende de opvolging van Uw afspraak.

Wij werken momenteel volop verder om de nodige en geschikte beschermingsmaterialen te verkrijgen om zowel voor U als patiënt als voor onze medewerkers een veilige behandel- en werkomgeving te realiseren.

Heeft U dringend nood aan tandheelkundige zorg ? Bel ons gerust op : wij helpen U dan graag verder zodat U de juiste zorg krijgt.

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 13u. U kan ons ook steeds een mail sturen naar info@4tand.be

 

Zorg voor elkaar, zoals wij voor U zorgen. Dank voor Uw begrip !

 

Indien wij geen contactpersoon (andere collega tandarts) hebben opgegeven, kan U ons altijd een mailtje sturen naar info@4tand.be. Geef zo volledig mogelijk een beschrijving van het probleem weer, zo kunnen wij U veel beter en sneller verder helpen. Vergeet niet Uw naam en telefoonnummer te vermelden !

De praktijk is wegens vakantie gesloten tem . Patiënten die recent bij ons in behandeling zijn geweest en bij wie complicaties zijn opgetreden na de behandeling, kunnen ons een email sturen op info@4tand.be. Tijdens het weekend kan U terecht op de wachtdienst op het nummer 0903/399.69 en dit tussen 9u en 18u.

Betalingen gebeuren contant of met Bancontact (géén kredietkaarten).