Bezig met laden...

Onze praktijk is opgericht in 1977 als solopraktijk van André Courtmans. In 2005 is tandarts De Noyette Virginie het team komen versterken. Intussen is tandarts Courtmans met pensioen maar hij springt nog graag bij om te helpen waar nodig.

Onze 2 behandelruimtes zijn uitgerust met een Zeiss operatiemicroscoop.

Wij zijn opgeleid als algemene tandartsen. Na onze  studies hebben wij ons, met bijkomende opleidingen en door praktijkervaring, gespecialiseerd in verschillende disciplines binnen de tandheelkunde.

Alt
Alt
Alt

4Tand staat voor preventie en tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit
‘Wij behandelen geen tanden maar mensen’.

Dat begint met aandacht voor U als patiënt. Wat zijn uw wensen, heeft U klachten? Er zijn weinig mensen die met plezier naar de tandarts gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat U zich bij ons op Uw gemak voelt. Een behandeling kan pas slagen als er een goed wederzijds vertrouwen is.

Wij nemen de tijd het behandelingsplan – en de keuzes die u daar in hebt - goed met u te bespreken en helder uit te leggen wat wij gaan doen. Ook de behandeltermijn en de mogelijkheden tot pijnbestrijding overleggen we zorgvuldig. Vanzelfsprekend voeren wij de behandeling zelf professioneel en zo efficiënt mogelijk uit.

Bij 4Tand maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, hoogwaardige materialen en de nieuwste tandheelkundige technieken. Daarbij investeren wij veel in de (na)scholing van onze tandheelkundigen. In onze modern ingerichte praktijk in Brecht werken tandartsen en assistentes nauw samen om U op een prettige manier optimale zorg te bieden.

Alle behandelingen gebeuren onder microscoop, met handschoenen en mondmasker, steriliteit is heel belangrijk.

Alt
Alt
Alt